Vacature Management Assistent Behandelcentrum

Management Assistent Behandelcentrum in Zoetermeer

Ipse de Bruggen, Zuid Holland

Werken met verstandelijk & meervoudig gehandicapten

Jij bent nodig bij
Ipse de Bruggen


Management Assistent Behandelcentrum Middenweg

IP09546

Ben jij een ster in organiseren? Ben jij iemand die anderen graag ontzorgt en hierbij altijd overzicht weet te bewaren in een dynamische werkomgeving? Dan maken wij graag kennis met jou!

Wie zijn wij

Je komt te werken bij behandelcentrum Middenweg, een uniek behandelcentrum binnen de grote organisatie. Wij bieden forensische klinische en ambulante behandeling aan mensen met een licht verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol delict gedrag en bijkomende psychiatrische problematiek (ook wel SGLVG-doelgroep). Deze doelgroep is complex, maar ook interessant en uitdagend voor begeleiders en behandelaren die naast alle beperkingen juist op zoek gaan naar de mogelijkheden.

Het is onze missie om deze mensen die door hun complexe probleemgedrag zijn vastgelopen en grip op het leven kwijt zijn geraakt, passende behandeling en ondersteuning te bieden. Zodat ze de draad van hun leven weer kunnen oppakken en op een volwaardige wijze deel kunnen uitmaken van de maatschappij.

Behandelcentrum Middenweg heeft twee klinische afdelingen in Zwammerdam, twee klinische afdelingen in Poortugaal en twee FACT-teams voor LVB die door heel Zuid-Holland werken.

Jouw baan als management assistent

Door de groei van het behandelcentrum is dit een nieuw vorm te geven functie. Je gebruikt jou ervaring en kennis om deze functie invulling te geven en vindt het een uitdaging om dit verder vorm te geven binnen het behandelcentrum.

Je werkt als management assistent samen met het managementteam (manager bedrijfsvoering en managers behandeling) van behandelcentrum Middenweg. Je werkzaamheden variëren van afhandelen van e-mail, agendabeheer, plannen van afspraken, administratieve taken, opvolging jaarplan en verslaglegging.

De werklocatie is onze locatie in Zwammerdam, maar kan ook afwisselend zijn tussen beide klinische locaties en vanuit huis. Dit is in overleg.

Jouw profiel

Wat jou kenmerkt als management assistent is dat je zelfstandig, vriendelijk en behulpzaam bent. Je werkt graag in een team en vindt het prettig om je als spin in het web te bevinden tussen de collega's. Je voelt je thuis in een omgeving die dynamisch is en je weet de juiste prioriteiten te stellen. Hoe groter de uitdaging, hoe breder jouw glimlach!

Verder heb je:

 • minimaal een afgeronde MBO opleiding passend bij de functie;
 • werkervaring in een soortgelijke functie;
 • een rijbewijs en eigen vervoer.

Wat wij bieden

Behandelcentrum Middenweg is een relatief klein bedrijfsonderdeel binnen Ipse de Bruggen, waar intensieve samenwerking centraal staat. Wij hechten veel waarde aan leren en ontwikkelen en geven ruimte om hiermee aan de slag te gaan. We bieden jou ruimte om een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling en het positioneren van behandelcentrum Middenweg in de rol van management assistent.

 • Een uitdagende functie met een aanstelling voor een jaar en contracturen in overleg tussen 16 uur en 32 uur per week. Uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd.
 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.672 - € 3.606 op basis van 36 uur, conform CAO gehandicaptenzorg FWG 40
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding en gratis parkeren voor de deur
 • Een introductieprogramma om je goed voorbereid te laten starten
 • Zo goed als onbeperkt leren middels e-learning van GoodHabitz
 • Diverse overige trainings-, cursus- en opleidingsmogelijkheden
 • Jaarlijks € 750 fiscaal voordeel bij o.a. de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of het abonnement van jouw sportvereniging
 • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen

Informatie

Je werkt bij Ipse de Bruggen vaak met kwetsbare cliënten en daarom zijn wij zeer zorgvuldig in ons selectiebeleid. De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG), het navragen van referenties en het opvragen van informatie bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd maken om die reden onderdeel uit van de selectieprocedure.
Voor informatie kun je contact opnemen met (), tel: .

Publicatiedatum

06.06.2024

Solliciteer voor

21.06.2024

Algemene informatie

Adres

Spoorlaan 19 , 2471 PB Zwammerdam

Match criteria

Gewenst aantal uren

 • 16 - 24 uur
 • 24 - 32 uur

Standplaats

 • Zwammerdam


Functie:management assistent behandelcentrum
Startdatum:06-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2672 – 3606
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwerkerk aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwerkerk-aan-den-ijsselkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Management Assistent Behandelcentrum Ipse de Bruggen 06-06-2024

Bekijk ook andere vacatures