Vacature Schoonmaker

Schoonmaker in Rotterdam

Schoonmaakbedrijf Hensen Cleaning

 • SNA keurmerk

Herken jij jezelf in onderstaande?

Ben je een werkzoekende met een passie voor schoonmaakwerk en ben je op zoek naar uitdagende kansen in Zuid-Holland? Goed nieuws! Wij verwelkomen open sollicitaties van gemotiveerde kandidaten die graag aan de slag willen in de schoonmaaksector, ongeacht hun specialisatie.

 • Je weet van aanpakken
 • Je kunt zelfstandig werken
 • Je bent flexibel ingesteld
 • Je bent beschikbaar in de weekenden en vakanties
 • Je bent in het bezit van eigen vervoer of rijbewijs
 • Je woont in de omgeving van Rotterdam

Waarom bij ons solliciteren voor schoonmaakwerk in Zuid-Holland?

 1. Diverse mogelijkheden: Zuid-Holland biedt een breed scala aan schoonmaakuitdagingen, van kantoorpanden tot industriële sites en zorginstellingen. Als schoonmaker bij ons krijg je de kans om verschillende facetten van de schoonmaakbranche te verkennen en je vaardigheden te ontwikkelen.
 2. Flexibiliteit in functies: Of je nu ervaring hebt in glasbewassing, vloeronderhoud, specialistische reiniging of algemeen schoonmaakwerk, wij waarderen jouw expertise.
 3. Samenwerking in een professioneel team: Sluit je aan bij ons team van schoonmaakprofessionals die streven naar uitmuntendheid. We bieden training en ondersteuning om jouw vaardigheden te verbeteren en je carrière te bevorderen.
 4. Betekenisvol Werk in Zuid-Holland: Als je in Zuid-Holland werkt, draag je bij aan een schonere en gezondere omgeving voor de inwoners van deze provincie. Jouw werk heeft impact!

Wacht niet langer en stuur vandaag nog je open sollicitatie voor schoonmaakwerk in Zuid-Holland. Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde individuen om ons team te versterken en samen te werken aan een schonere toekomst. Vul het formulier in om je open sollicitatie in te dienen en ontdek de opwindende mogelijkheden die de schoonmaakbranche in Zuid-Holland te bieden heeft!


Sevillaweg 122
3047 AL Rotterdam
Nederland
KvK: 23090830

SNA keurmerk

Functie:schoonmaker
Startdatum:25-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hensen Cleaning via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwerkerk aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwerkerk-aan-den-ijsselkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nieuwerkerk aan den ijssel
 2. Schoonmaker Hensen Cleaning 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures