Vacature Stage

Stage in Rotterdam

Stagevacature

Marktonderzoek & marketing

32 uur - per direct beschikbaar

Ben je creatief en heb je tal van leuke ideeën hoe wij Hollands Wol Collectief kunnen laten groeien? En zet jij je graag in voor een duurzame, sociale en inclusieve samenleving? En ben je ook nog eens op zoek naar een stage voor dit najaar? Dan is dit dé stage voor jou!

Wij werken aan het matchen van de beschikbare wol in Nederland met de ideale toepassing in de markt. In deze stage werk je aan het analyseren en detailleren van verschillende toepassingen in de interieurmarkt waarin Nederlandse wol een mooie waarde toe kan voegen. Je gaat marktonderzoek doen, bent bekend met het uitvoeren van trendanalyses en kunt deze vertalen naar verschillende klantprofielen.

Je mag meewerken, uitproberen, zelf de leiding nemen over projecten en krijgt veel vrijheid om je eigen creativiteit kwijt te kunnen. We kijken samen waar je talenten liggen en maken vanuit daar een plan. We vinden het belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst en overweg kunt met Office en Gmail.

Je belangrijkste werkzaamheden

  • Marktonderzoek naar duurzame producten met Nederlandse wol

  • Klantprofielen ontwikkelen

  • Opstellen customer journeys

  • Product-markt combinaties uitwerken

  • Cijfermatig overzicht van mogelijke afzetmarkten en het onderzoeken van nieuwe producten

  • Uitdenken en opzetten van marketingcampagnes

  • Ontwikkelen van verkoop- en marketingmateriaal: brochures, beursstands, etc.

  • Vertegenwoordigen van HWC op beurzen, sample-sales en events (4x per jaar)

Wat we bieden:

Enthousiast?!

Voel je vrij om je motivatie op een creatieve manier kenbaar te maken! Filmpjes of infographics worden gewaardeerd. We horen in ieder geval graag welke relevante ervaring je hebt en welke opleiding je doet of hebt gedaan. Stuur deze informatie naar via

Hollands Wol Collectief

Schiemond 20
3024 EE, RotterdamFunctie:stage
Startdatum:06-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwerkerk aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwerkerk-aan-den-ijsselkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Stage Hollands Wol Collectief 06-06-2024

Bekijk ook andere vacatures