Vacature Uitvoerder

Uitvoerder in Rotterdam

Ben jij klaar om de spil te zijn in de uitvoering van uitdagende civieltechnische projecten? Wij zoeken een ervaren professional voor de rol van Senior Uitvoerder die niet alleen leiding wil nemen, maar ook elk project tot een succes wil maken. Je bent de sleutelpersoon die verantwoordelijk is voor het coördineren en aansturen van dagelijkse werkzaamheden op de bouwplaats. Met jouw uitgebreide technische kennis en jarenlange ervaring ben je in staat om elke uitdaging aan te gaan. Je hebt oog voor detail en kwaliteit, en weet hoe je een team kunt motiveren om samen gestelde doelen te bereiken. Je hebt de kans om jouw leiderschap te tonen en een cruciale rol te spelen in ons dynamische team. Klinkt dit als de perfecte rol voor jou? Wacht dan niet langer en solliciteer direct!

Wat worden je voorwaarden als Uitvoerder?

Ze bieden aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo kom je in een omgeving te werken waarbij je goed wordt opgeleid met oog op doorgroeien binnen het bedrijf in de toekomst. Hieronder staan er nog een aantal voorwaarden:

 • ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
 • een eigen regio met gezellige collega’s
 • maar liefst 40 vrije dagen
 • een salaris van €3800 tot €5000
 • auto van de zaak
 • tot €2000,- opleidingsbudget
 • 8,33% vakantiegeld over je jaarsalaris
 • reiskostenvergoeding en pensioenregeling

Wie ben jij?

De organisatie biedt je een veelzijdige baan, waarbij jouw eigen inbreng van belang is. Ook is er een mogelijkheid om nog veel te leren. Er zijn doorgroeimogelijkheden d.m.v. theoretische en praktijkgerichte trainingen. Daarnaast biedt deze organisatie jou de mogelijkheid om je te binden voor de lange termijn.

 • in het bezit van rijbewijs B
 • je beheerst de Nederlandse taal zowel verbaal als in geschrift
 • je bent stressbestendig
 • je beschikt over een VCA Vol certificaat
 • minimaal een afgeronde MBO, HBO opleiding, Civiele techniek, Infratechniek, Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar

Wat ga je doen als Uitvoerder?

Als Uitvoerder werk je binnen een van de grootste afdelingen van het bedrijf. Als Uitvoerder ben je verantwoordelijk voor al het werk dat buiten plaatsvindt.

 • het organiseren, coördineren en begeleiden van de uit te voeren werkzaamheden bij de aan jou toegewezen projecten
 • aansturen van het uitvoeringsteam
 • je houd je bezig met de kwaliteit van de uitvoering
 • je staat veel in contact met klanten en leveranciers
 • met jouw mensenkennis, het beste uit je team halen

Organisatie

Senior Projectcoördinator: ''Bij deze opdrachtgever ben je aan het juiste adres wanneer je van hard werken houdt. Het is een groot aannemersbedrijf met ruim 1300 mensen in dienst. Iedereen heeft hier een echte aannemersmentaliteit. Onze organisatie is gespecialiseerd in vele disciplines zoals Telecom, Verkeerstechnieken, Rail maar ook GWW. Door groei van het bedrijf op mijn afdeling grond-weg en waterbouw zijn we naar iemand opzoek die ons team kan komen versterken. Ik ben hier vanuit school ingestroomd en tal van kansen gehad en de mogelijkheid om mezelf te ontwikkelen doormiddel van cursussen en opleidingen. Je raakt hier nooit uitgeleerd. Ik ontmoet je graag onder het genot van een bak koffie zodat we kunnen kennis maken''

Werksfeer

De werksfeer bij onze organisatie is dynamisch en energiek, gekenmerkt door een echte aanpakkersmentaliteit. We vormen een hecht team waarin iedereen zijn steentje bijdraagt en samen streeft naar uitstekende resultaten. De communicatie is direct en open, met korte lijnen die zorgen voor snelle beslissingen en efficiëntie. Collegialiteit staat hoog in het vaandel; we ondersteunen en vertrouwen elkaar, wat een veilige en stimulerende werkomgeving creëert. Naast hard werken, is er ook ruimte voor humor en plezier. Er wordt veel gelachen en de sfeer is informeel, wat bijdraagt aan een prettige en motiverende werkplek. Persoonlijke groei en ontwikkeling worden sterk aangemoedigd, met tal van mogelijkheden voor training en opleiding. Hier leer je continu bij en krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. Kortom, het is een plek waar je zowel professioneel als persoonlijk kunt groeien, omringd door gedreven en behulpzame collega's.Functie:assistent-uitvoerder bouw
Startdatum:06-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:4300 – 5800
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwerkerk aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwerkerk-aan-den-ijsselkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Uitvoerder Connetix 06-06-2024

Bekijk ook andere vacatures