Vacature Learning Supporter

Learning Supporter in Rotterdam

Over Eneco

Learning Supporter

Klant Contact Services

Eneco - Rotterdam

32 - 40 uur

3-5 jaar/years

€43.000 - €61.000

Learning Supporter

Klant Contact Services

3-5 jaar/years

Eneco - Rotterdam

€43.000 - €61.000

32 - 40 uur

 • Onze visie op leren vertaal jij naar slimme leerinterventies die aansluiten bij de werkpraktijk

 • Je zorgt dat de door jouw ontwikkelde leerinterventies bijdragen aan het resultaat van Eneco Customer Care

 • Je werkt in een dynamisch resultaatteam voor 1 of meerdere klant teams

Waarom kiezen voor Eneco?

Heel Nederland schakelt om. Naar slimmer, schoner en duurzamer. Wij willen dat iedereen moeiteloos kan meedoen aan deze energietransitie. Dat kan alleen als we klanten nog beter gaan helpen. Drempels voor ze wegnemen om te verduurzamen door te luisteren én te weten waar de klant nou echt behoefte aan heeft. Als kartrekker in de energietransitie heeft Eneco als eerste te maken met nieuwe duurzame energiebronnen en nieuwe manieren van energieopslag en -management. Onze klanten veranderen in hoog tempo. De digitale consument wil snel, naadloos en relevant klantcontact. Om in deze dynamische omgeving te excelleren, veranderen we onszelf ook regelmatig. We zijn continue bezig met het implementeren van slimme oplossingen om het klantcontact op de juiste plek te af te handelen en de medewerkers de tools te geven om de klant in 1x goed te helpen.

Dit ga je doen

Miljoenen klantcontacten voeren onze 1.000 klant experts jaarlijks. Zowel via telefoon, mail, app, chat & web. We willen graag onze klanten in een keer goed en naar tevredenheid helpen in de vraagstukken die zij hebben.

Jij zorgt slimme leerinterventies die aansluiten bij de werkpraktijk van al onze 1.000 klant experts. Klant experts die verspreid werken over Nederland, Europa en de wereld. Zo zorg jij ervoor dat al onze klant experts in een keer goed en naar tevredenheid onze klanten kunnen helpen.

Je ontwikkelt en implementeert didactisch onderbouwde leerinterventies aansluitend bij het doel, doelgroep, werkpraktijk & visie op leren. Je controleert of de performance supporting tools (kennis bank/ agent scripting etc) aansluiten op de door jou ontwikkelde leerinterventies. Je evalueert de aangeboden leerinterventies, interpreteert deze en rapporteert de leeropbrengst aan Product Owner, Learning Experts & Expert Lead. En adviseer je welke verbeteringen benodigd zijn om onze doelen te kunnen bepalen.

Onze klant experts zijn opgedeeld in verschillende klant teams (Service, Sales, Sustainable Living, Zakelijk). Jij wordt gekoppeld aan een van deze klant teams. Hierin ben je niet alleen, ook andere experts werken samen met jou aan en voor het betreffende klant team. Zo werk je samen met experts op data, proces, content, quality, coaching en partnermanagement in een zogenaamd resultaat team. Het resultaat team werkt op een agile wijze. Zodat we flexibel en wendbaar kunnen blijven en in een snellere kadans de benodigde & kwalitatief goede producten kunnen opleveren.
Samen met dit team kijk je naar de performance en behaalde resultaten voor het klant team. Zie je dat de resultaten en performance deze onder norm dreigt te komen? Dan bekijk je samen met jouw resultaat team wat er nodig is om alsnog het gewenste resultaat te behalen. Is het nodig om klant experts te faciliteren in groei en ontwikkeling? Gaat leren bijdragen aan verbetering van de performance? Dan weet jij hierin te adviseren en de gewenste leerdoelen te vertalen naar passende leerinterventies!

Je werk hierbij nauw samen met de trainers intern en bij onze klant contact partners. Je begeleid hen in de toepassing van de leerlijnen, bent zichtbaar aanwezig op locatie bij onze klant contact partners. En je haalt feedback op om zo ons leermateriaal continu te kunnen verbeteren, zodat deze blijft aansluiten bij de doelgroep & werkpraktijk.

Gaat dit over jou?

 • HBO werk/denkniveau in de richting van Opleidingskunde, PABO of een hieraan gerelateerde opleiding
 • Aantoonbare ervaring in het ontwikkelen van leerinterventies en/ of werken met een leer management systeem\
 • Ervaring in een klant contact èn agile werkomgeving is een pré
 • Je bent in staat om een nieuwe werkomgeving, processen en systemen snel eigen te maken
 • Je hebt focus, lef en executiekracht. Hiermee weet je de beoogde doelstellingen te realiseren in een steeds sneller veranderende organisatie.
 • Je bent in staat om op verschillende niveaus te denken en handelen
 • Je bent klantgericht en creatief in het verzinnen van passende leeroplossingen
 • Je bent communicatief sterk en beschikt over goede schrijfvaardigheden
 • Onderzoekt systematisch problemen, werkt gestructureerd en zorgvuldig
 • Je beschikt over goede adviesvaardigheden
 • Je weet wat er speelt binnen de organisatie en kan verbanden leggen

Je bent verantwoordelijk voor

 • De juiste content en didactisch onderhouden van het leermateriaal voor jouw klant opdracht en controleert of de performance supporting tools hierop aansluiten. Continue en bij changes.
 • Adviseren van je resultaat team en product owner van benodigde optimalisaties om onze resultaten te kunnen bepalen.
 • Rapporteren van de leeropbrengst aan Product Owner, Expert Lead, collega Learning Experts en je Resultaat Team
 • Nauw contact onderhouden met en begeleiden van de trainers intern en bij onze klant contact partners

Kortom, een veelzijdige functie waarbij klant-, mens- & resultaatgerichtheid samen komt!

Dit worden je collega's

Eneco Customer Care is volop in beweging en geen dag is hetzelfde. We hebben de verandering ingezet om een flexibele, uitdagende organisatie te worden, waar multidisciplinair samenwerken in teams centraal staat. Zo werk je in een Resultaat Team met proces experts, data experts, quality experts, coaches, content experts, wfm, partner managers en forecasters. Samen werken jullie aan het gewenste resultaat. Door de agile werkwijze kunnen we razendsnel inspelen op de behoeften van de klant en ontwikkelingen in de markt. Onze kernwaarden zijn: samen, focus, transparantie, feedback geven en verbeteren.
Je valt onder het expertise team Learning & Quality. Dit team bestaat uit learning experts, quality coördinatoren, content specialisten. Met elkaar faciliteren jullie alle klant experts in hun ontwikkeling. Iedere expert binnen dit team werkt op zijn/haar beurt in een multi disciplinair resultaat team, gekoppeld aan een klant team.
Je werkt in een prachtig modern en licht gebouw, op een locatie die uitstekend bereikbaar is: op 2 minuten loopafstand van metro en treinstation Rotterdam-Alexander.

Bruto jaarsalaris tussen de €43.000 en €61.000

Inclusief 8% vakantiegeld, goede pensioenregeling, voordelig sporten via Bedrijfsfitness Nederland en ouderschapsverlof.


Alle kans jezelf te ontwikkelen

Eneco zet vol in op persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Samen naar klimaatneutraal

Werk dat werkt voor jou en het klimaat

Kies je voor een carrière bij Eneco, dan kies je voor ambitie, groei en kansen. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en het werk te doen zoals het bij jou past. Daar hoort ook een goede werk-privébalans bij. Je kunt je tijden flexibel indelen en deels thuiswerken als je functie dat toelaat.

Zo werk je aan je eigen toekomst, maar óók aan die van de wereld. Want samen met je 4.000 collega's ga je voor die ene grote missie: klimaatneutraal in 2035. We helpen klanten sneller verduurzamen, bedenken innovatieve oplossingen en pakken kansen met beide handen aan. Doe je mee?

Met deze vacature willen wij zelf een nieuwe Eneco collega werven.

Functie:learning supporter
Startdatum:06-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3318 – 4707
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eneco via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwerkerk aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwerkerk-aan-den-ijsselkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Nieuwerkerk aan den IJssel
 2. Learning Supporter Eneco 06-03-2024

Bekijk ook andere vacatures