Vacature Junior HR Services Medewerker

Junior HR Services Medewerker in Rotterdam

Over Eneco

Junior HR Services medewerker

Overig

Eneco - Rotterdam

40 uur

0-1 jaar/year

€39.000 - €55.000

Junior HR Services medewerker

Overig

0-1 jaar/year

Eneco - Rotterdam

€39.000 - €55.000

40 uur

 • Brede kennis opdoen op het gebied van HR

 • Rol met veel eigen verantwoordelijkheid

 • Ontwikkelmogelijkheden

Waarom kiezen voor Eneco?

Wij willen dat iedereen moeiteloos kan meedoen aan de energietransitie. Dat kan alleen als we klanten nog beter gaan helpen. Drempels voor ze wegnemen om te verduurzamen door te luisteren én te weten waar de klant nou echt behoefte aan heeft. Als kartrekker in de energietransitie heeft Eneco als eerste te maken met nieuwe duurzame energiebronnen en nieuwe manieren van energieopslag en -management. Deze vertaalslag maken wij als vooruitstrevende afdeling HR Services tegelijkertijd richting onze interne 'klant'. De behoefte van onze collega's verandert in hoog tempo. De digitale collega wil zelf, intuïtief zijn HR-zaken vlot en in 1 keer goed kunnen regelen. HR Services biedt hiervoor eenduidige diensten aan via intuïtieve systemen. Middels "operational excellence" streven wij ernaar het elke dag een beetje beter te doen. Zo ondersteunen wij onze collega's optimaal, zodat zij elke dag het maximale uit zichzelf kunnen halen!

Dit ga je doen

Jij bent een starter binnen het HR vakgebied waarbij je verantwoordelijk wordt voor de 1e-lijnsdiensverlenging binnen het HR Services team welke in totaal 15 medewerkers omvat. Tot jouw werkzaamheden behoren het beantwoorden van medewerkersvragen. Deze vragen komen binnen via ons ticketsysteem, ServiceNow of via de live chat waarmee je rechtstreeks in contact staat met de medewerker. Je ontvangt vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen, bijvoorbeeld ons fietsplan, uitbetaling van overuren of het werken met ons HR-systeem.
Daarnaast zul je bepaalde mutaties verwerken in SAP SuccesFactors, zoals contractverlengingen, uitbetaling van wervingsbonussen en adreswijzigingen. Ook voer je maandelijkse rapportages uit.

Jij wordt zelfstandig verantwoordelijk voor de 1e lijn waarbij je wel nauw samenwerkt met de 2e-lijnsspecialisten. Wij zijn dus op zoek naar iemand die goed zelfstandig kan werken en die de afwisseling binnen de verschillende operationele HR-processen leuk vindt. Daarnaast zijn we continu bezig onze processen te optimaliseren, dus is het belangrijk dat je hier energie van krijgt. Doorgroeien vinden wij belangrijk en proberen we ook zoveel mogelijk te stimuleren. Vanuit de 1e lijn zijn er goede doorgroeimogelijkheden naar de overige onderdelen binnen het HR Services team zoals het team van 2e-lijnsspecialisten, payroll, HR functioneel beheer of het data analyse team.

Gaat dit over jou?

 • Je hebt een Hbo-opleiding gedaan bij voorkeur op het gebied van Human Resources;Je kunt je nieuwe omgevingen en situaties snel eigen maken.
 • Je hebt focus, lef, executiekracht, bedenkt out of the box oplossingen, bent proactief en achterhaalt gemakkelijk de vraag achter de vraag. Hiermee weet Je de beoogde doelstellingen te realiseren in een steeds sneller veranderende organisatie;
 • Je bent ambitieus, flexibel, zelfstandig en nieuwsgierig;
 • Je krijgt energie van procesoptimalisatie;
 • Je hebt een hands-on-mentaliteit en je bent pragmatisch;
 • Je bent 40 uur per week beschikbaar.

Je bent verantwoordelijk voor

 • Het correct en volledig beantwoorden van vragen die via het ticketsysteem ServiceNow en de live chat binnenkom
 • Het zorgdragen voor een snelle reactietijd en het bewaken van de prioriteit van HR-verzoeken en vragen in ServiceNow;
 • Het doorzetten van complexe vragen naar de medewerkers van de 2e lijn of de betreffende HR-specialist van een ander team;
 • Het up-to-date houden van de FAQ op onze intranetomgeving;
 • Het bijhouden van de HR-Services mailbox;
 • Het verwerken van mutaties in SuccessFactors systeem: MijnHR;
 • Het verwerken van maandelijkse rapportages;
 • Het begeleiden van een eventuele stagiaires die jou bijstaan met de 1e-lijnswerkzaamheden.

Bruto jaarsalaris tussen de €39.000 en €55.000

Inclusief 8% vakantiegeld, goede pensioenregeling, voordelig sporten via Bedrijfsfitness Nederland en ouderschapsverlof.


Alle kans jezelf te ontwikkelen

Eneco zet vol in op persoonlijke en professionele ontwikkeling.Functie:hr service medewerker
Startdatum:11-03-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3009 – 4244
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eneco via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwerkerk aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwerkerk-aan-den-ijsselkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Nieuwerkerk aan den IJssel
 2. Junior HR Services Medewerker Eneco 11-03-2024

Bekijk ook andere vacatures