Vacature QA Technologist

QA Technologist in Capelle aan den Ijssel

T: | E:

QA Technologist

REGIO:
Zuid Holland


Ben jij op zoek naar een gevarieerde baan in de kwaliteit? Heb jij al een aantal jaar ervaring met voedselveiligheid en wil je gaan werken in een hele dynamische omgeving waar je de verbinding bent tussen de eigen organisatie, telers, leveranciers en dienstverleners? Dan is deze rol als QA Technologist echt iets voor jou!


Bedrijfsprofiel


Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever is een coöperatie van Nederlandse telers. Zij zijn sterk in het telen van tomaten, paprika's, en komkommers en brengen die bij consumenten over de hele wereld. De organisatie is erg dynamisch en heeft disciplines in de gehele keten. Ze zijn de grootste op het gebied van vruchtgroenten in Nederland. Voor deze interessante werkgever zijn wij op zoek naar een QA Technologist.

Functieomschrijving

Je bent medeverantwoordelijk voor het borgen van voedselveiligheid

Het team is verantwoordelijk voor het borgen van voedselveiligheid van A tot Z. Je ondersteunt je collega's, zodat jullie er samen voor zorgen dat alle producten voldoen aan de wettelijke verplichtingen én aan de eisen van de klanten (grote (inter)nationale retailers).

Je hebt vaktechnische kennis, of ontwikkelt deze, en past deze toe om klanten en telers zo goed mogelijk van dienst te zijn. Jij onderhoudt het contact op het vakgebied tussen klanten, collega's van eigen bedrijven, telers, leveranciers en dienstverleners. Daarbij houdt je het overzicht op de kwaliteits- en klanteisen binnen de keten. Samen met het team werk je aan andere aspecten van kwaliteitszorg zoals: specificatiebeheer, analyseplannen, middelenlijsten, certificeringen, traceerbaarheidstesten en leveranciersverklaringen.

De Technical Manager, is jouw direct leidinggevende. Hij maakt je wegwijs in de wereld van voedselveiligheid en alles wat daarbij komt kijken. De afdeling Quality & Food Safety bestaat momenteel uit 21 personen. Het Technical team binnen deze afdeling bestaat uit 3 personen.

Welke taken krijg jij?

 • Je bent verantwoordelijk voor diverse klantaccounts op het vakgebied;
 • Je hebt daarom direct contact met nationale en internationale (retail)klanten;
 • Je hebt direct contact met de telers op gebied van onder meer certificering, gewasbescherming en klanteisen;
 • Je beheert en werkt met diverse systemen zoals het eigen telerplatform, verschillende klantsystemen, SEDEX, FoodExperts, Manual Master en Agriplace;
 • Je bent betrokken bij klantbezoeken op teelt-, verpaklocaties en bij de klanten zelf;
 • Je maakt rapportages en analyses, beoordeelt de uitkomsten en signaleert trends;
 • Je bent betrokken in specifieke projecten op vaktechnisch gebied.

Functie eisen

Wat breng je mee?

 • HBO-opleiding richting voedingsmiddelentechnologie of vergelijkbaar;
 • Relevante werkervaring in soortgelijke functie;
 • Affiniteit met de AGF-sector en basiskennis van kwaliteitssystemen zoals Global Gap, BRC en IFS;
 • Beheersing van de Engelse taal, Duitse is een pre;
 • Goede computervaardigheden;
 • Leergierig, zodat je nieuwe kennis snel eigen maakt;
 • Klantvriendelijk, samenwerken, nauwkeurig, zelfstandig en resultaatgericht.

Aanbod

 • Een passend salaris en er is een bonusregeling van kracht.
 • Zij stimuleren iedereen om gezond te groeien, te werken én te leven. Wil je ontwikkelen, leren en doorgroeien? Dat kan. Ze hebben uitgebreide studiemogelijkheden en gaan twee keer per jaar met je in gesprek over je persoonlijke ontwikkeling.

 • Ze willen dat hun medewerkers gezond kunnen werken. Je krijgt elke dag vers fruit en zij bieden je een gezonde lunch en wekelijks krijg je hun producten mee naar huis. Bovendien zorgen ze voor een gezonde werkplek met een fijne sfeer.

ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 17025, OHSAS 18001, ISO 45001, TS 16949, AS 9001, ISO 27001, VCA, Lean, Six sigma, HACCP, GMP, ISO 22000, BRL, GDP, MVO prestatieladder ISO 26000, veiligheidsladder, BRC, FSSC2200, SKAL, BSCI. VCA-VOL DLP.


REAGEER DIRECT OP DEZE VACATURE:
Functie:technologist qa
Startdatum:24-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met QHSE United B.V.;QHSE United via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwerkerk aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwerkerk-aan-den-ijsselkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Nieuwerkerk aan den IJssel
 2. QA Technologist QHSE United B.V.;QHSE United 24-02-2024

Bekijk ook andere vacatures