Vacature Teamverantwoordelijke

Teamverantwoordelijke in Rotterdam

Teamverantwoordelijke Reddersteam Aqua Mundo M/V

Envoyer cette offre à un ami

Entiteit

Welkom bij Center Parcs, waar van onze 8700 Happy Family Makers in Europa, er 2000 in België zijn. Vanuit onze 29 verschillende parken en ons hoofdkantoor in Peer, omarmen we dezelfde missie: iedereen inspireren om weer in contact te komen met de natuur en elkaar. Als jij, net als wij, ervan overtuigd bent dat het gezin, in de breedste zin van het woord, een essentieel onderdeel is van geluk, kom dan de ideale omgeving voor hen creëren, zodat zij samen de batterijen weer op kunnen laden in het hart van een ongerepte natuur.
Van een omvangrijk renovatieplan, de opening van nieuwe parken in Denemarken en Duitsland, tot sterke lokale verankering… wij denken voortdurend na over de klantervaring: Meer digitaal, meer authentiek en meer lokaal. Onze ambitie is om de Europese leider te worden in heruitgevonden lokaal toerisme, een toerisme met een positieve impact.
Sluit je bij ons aan met de wil om het beste uit jezelf te halen, je sterke teamspirit en je obsessie voor gasten!
Je zal kunnen rekenen op de oprechte steun van al je collega's, vertrouwen op een cultuur die betekenis geeft aan je ideeën, je begeleidt in je professionele ontwikkeling en waar elke dag anders is met een goede dosis plezier!

Referentie

2023-9780

Arbeidsduur

Fulltime/voltijds

Functietitel

Teamverantwoordelijke Reddersteam Aqua Mundo M/V

Functieomschrijving

Als Floormanager Aqua Mundo draag je de verantwoordelijkheid voor zowel de optimale beleving van onze gasten als het welzijn en de begeleiding van je medewerkers. Je hebt de taak ervoor te zorgen dat de activiteiten in de Aqua Mundo soepel verlopen, en dit bereik je door:

• Het leiden van je team.

Je geeft dagelijks leiding aan het personeel in het zwembad. Je coacht en ondersteunt hen, voert functioneringsgesprekken en rapporteert aan je manager. Het onderhouden van goede relaties met alle medewerkers in de Aqua Mundo en collega's is essentieel. Daarnaast begeleid je nieuwe medewerkers tijdens hun inwerkperiode en zorg je ervoor dat dit proces vlekkeloos verloopt. Eventuele significante afwijkingen rapporteer je. Ook ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de dienstroosters, die je in overleg met de manager afstemt. De uiteindelijke verantwoordelijkheid hiervoor ligt bij de manager.

• Het creëren van een optimale ervaring voor de gasten.

Je bent aanwezig tijdens cruciale momenten voor de gasten en houdt toezicht op hun veiligheid. Je waarborgt een uitstekende service door de medewerkers en behandelt eventuele klachten. Binnen de vastgestelde richtlijnen neem je beslissingen om de gastenservice te waarborgen. Je ondersteunt creatieve activiteiten en initiatieven om commerciële doelen te bereiken.

• Het waarborgen van de dagelijkse werking van Aqua Mundo.

Je zorgt ervoor dat alle taken correct worden uitgevoerd, stemt ze op elkaar af en controleert de uitvoering. Ook beheer je de benodigde materialen voor het team. Naast het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden en het onderhouden van de machinekamer, neem je watermonsters en analyseer je deze. Indien nodig neem je corrigerende maatregelen. Je draagt verantwoordelijkheid voor de waterkwaliteit, inclusief het bestellen en ontvangen van chemicaliën. Daarnaast waarborg je de naleving van milieuvoorschriften zoals vastgesteld in ISO 14001, ISO 50001 & Green Key, voor zover deze betrekking hebben op ons zwembad.

Aantal uur per week

38

Bijzonderheden met betrekking tot de functie (bv. werkuren, reizen etc.)

Aqua Mundo is elke dag van het jaar geopend.

Omdat je als leidinggevende ook meedraait in het team is een diploma Hoger Redder een vereiste.

Wat bieden wij ?

Een marktconform salarispakket met goede secundaire voorwaarden waaronder een groeps- en hospitalisatieverzekering en maaltijdcheques, eindejaarspremie, ecocheques, kortingen op activiteiten en vakanties bij Sunparks en Center Parcs.

Een bedrijf met veel mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en carrière stappen.

Een afwisselende baan in een dynamische en internationale omgeving bij een van de meest toonaangevende werkgevers in de leisure branche.

Een goede werksfeer waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan.

Locatie

Locatie werkplek

EUROPA, BELGIË, Center Parcs Erperheide - Peer

Criteria sollicitant

Minimaal gevraagd opleidingsniveau

HBO/Bachelor of vergelijkbaar

Minimaal aantal jaren werkervaring

0 tot 3 jaarFunctie:teamverantwoordelijke
Startdatum:28-02-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Mazars via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nieuwerkerk aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nieuwerkerk-aan-den-ijsselkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Nieuwerkerk aan den IJssel
  2. Teamverantwoordelijke Mazars 28-02-2024

Bekijk ook andere vacatures